اتوماسیون اداری آی کن

اتوماسیون اداری ،سازمان الکترونیک، فرم ساز ، گردش کار

اتوماسیون اداری آی کن

اتوماسیون اداری ،سازمان الکترونیک، فرم ساز ، گردش کار

زیرساخت مدیریت فرآیندهای کسب و کار آی کَن


 
   
BPM روشی منعطف برای مکانیزه کردن و کنترل فرآیندهای کسب و کار است که منجر به بهینه‌سازی و افزایش بهره‌وری در سازمان می‌گردد. مدیریت فرآیندهای کسب و کار، هماهنگ‌کننده و پیوند دهنده اشخاص، سیستم‌های اطلاعاتی و طرف‌های تجاری در فرآیندها بوده که در نهایت باعث خدمت‌رسانی بهتر به مشتری یا ارباب رجوع می‌گردد. ICAN BPM Suite کلیه استانداردهای BPM را دارا می‌باشد و چرخه تولید را به نحوی پیاده‌سازی می‌نمایند که هر فرآیند در طول عمر خود بتواند از طریق این چرخه، بهینه‌سازی شده و در نهایت منجر به بهینه‌سازی فرآیندهای کسب وکار گردد.
 
 
در این راستا ICAN BPM Suite مزایای زیر را برای سازمان ایجاد می‌نماید :
• افزایش بهره‌وری سازمان
• بهینه‌سازی مستمر فرآیندهای کسب و کار
• تمرکز بر فرآیندهای کسب و کار (Business Process)
• کاهش هزینه‌های مالی و زمانی
• انعطاف‌پذیری بالا و چابکی سازمان (Agility)
• کاهش وابستگی به تولید‌کننده
• بازخورد اطلاعات و مهندسی مجدد فرآیندها
• امکان شناخت سریع و راحت گلوگاه‌ها و ازبین بردن آن‌ها در فرآیندهای کسب وکار
• شفاف سازی فرآیندهای سازمان (Visibility)
• پیاده‌سازی سریع و صحیح قوانین سازمانی (Rules)
• تهیه گزارش‌ها و تحلیل‌های مدیریتی
• افزایش رضایت‌مندی مشتریان و ارباب رجوع
• تحلیل اثر‌بخشی پرسنل درگیر در فرآیندهای کسب وکار
• تسهیل در تصمیم‌گیری، ایجاد تغییرات و هماهنگی با شرایط جدید
• کاهش زمان پیاده‌سازی فرآیندها و ارائه خدمات جدید
چرخه مدیریت فرآیندهای کسب و کار آی کَن
 
 
چرخه مدیریت فرآیندها در ICAN BPM Suite مطابق با چرخه BPM می‌باشد که مشتمل بر مراحل زیر است:
طراحی و مدل‌سازی (Model and Design):
• طراحی و مدل‌سازی فرآیندهای کسب و کار در یک محیط کاملاً گرافیکی
• طراحی فرم‌های الکترونیکی
• پیاده‌سازی قوانین سازمانی در فرآیندها اجرا و پیاده سازی (Develop and Deploy):
• شبیه‌سازی، تست و اجرای فرآیندها
• توسعه‌ی فرآیندهای کسب وکار
• پیاده‌سازی فرآیندهای کسب وکار مدیریت و مانیتورینگ (Manage and Interact):
• تعامل پرسنل سازمان با فرآیندها
• مانیتورینگ و گزارش‌گیری از مراحل اجرای فرآیندهای کسب و کار
• مدیریت و اعمال کنترل بر روی فرآیندهای کسب و کار آنالیز و بهینه‌سازی (Analyze and Optimize)
• تهیه اطلاعات و گزارش‌های مورد نظر از نحوه اجرای فرآیندها در مرحله مانیتورینگ
• شناسایی گلوگاه‌ها و راه‌های کاهش هزینه و افزایش بهره‌وری فرآیندها
• اعمال کردن بازخوردها و یافته‌ها جهت افزایش بهره‌وری فرآیندها
 
 
معماری سرویس گرا
استفاده از نرم‌افزارهای مختلف و نیاز به تعاملات گسترده میان آن‌ها، استفاده‌کنندگان نرم‌افزارها را با مخاطرات فراوانی ازجمله نگهداری پرهزینه، اعمال قوانین متمرکز، تبادل اطلاعات، عرضه خدمات از راه دور و ... روبرو نموده است. این امر باعث گردید ایده معماری سرویس‌گرا در دهه‌ی اخیر شکل گرفته و به سرعت جای معماری شیء‌گرا را بگیرد. از این رو گروه مهندسی آی‌کَن با اتکاء به دانش روز و تجربه کاری فراوان، از این معماری در تولید محصول خود استفاده نموده و در راستای تحقق SOA Governance حرکت کرده تا زیرساختی قدرتمند با ویژگی‌های فراوان به جامعه عرضه نماید.
برخی از ویژگی‌های بارز این معماری عبارتند از :
• انعطاف‌پذیری بالا و استفاده مجدد از سرویس‌ها
• قابلیت یکپارچه‌سازی با سایر نرم‌افزارهای سازمان از طریق (Enterprise Service Bus)
• استانداردسازی و یکپارچگی زیرساخت‌های فناوری در سازمان
• بهبود تعاملات بین‌سازمانی
• قابلیت ثبت سرویس‌ها در مخزن سرویس و استفاده از آن‌ها در هر یک از فرآیندها
• امکان مانیتورینگ سرویس‌ها به صورت متمرکز
• قابلیت شبیه‌سازی و تست سرویس‌ها جهت اطمینان از صحت کارکرد و زمان پاسخ آن‌ها
• توسعه‌پذیری و امکان توزیع آسان و سریع اجزای سیستم(Distribution & Scalability)
• کنترل دسترسی زمانی و مکانی به هر یک از سرویس‌ها (Service Policy)
 
 
زیرساخت یکپارچه سازی
در نرم‌افزار ICAN BPM Suite، زیرساخت یکپارچه‌سازی سیستم‌ها و سرویس‌های اطلاعاتی سازمان‌ها، با استفاده از تکنولوژی (Enterprise Service Bus) و همچنین از طریق معماری سرویس گرا فراهم شده است. تکنولوژی ESB دارای نقش اساسی در یکپارچه‌سازی سیستم‌های مبتنی بر معماری سرویس‌گرا می‌باشد. نرم افزارها و سرویس‌ها می‌توانند از طریق این تکنولوژی با یکدیگر ارتباط برقرار کرده و به تبادل اطلاعات بپردازند.
زیرساختی برای تولید سریع نرم افزار
یکی از مزایای عمده‌ای که ICAN BPM Suite برای استفاده کنندگان مهیا می‌نماید زیرساختی است که با اتکاء به آن می‌توان سیستم‌های اطلاعاتی مورد نیاز سازمان‌ها را به راحتی و با کمترین زمان و هزینه تولید نمود. با استفاده از این زیرساخت سازمان‌ها این امکان را خواهند داشت تا مستقل از تولید‌کننده، نرم‌افزارهای مورد نیاز خود را در اسرع وقت تهیه نموده و به بهره‌برداری برسانند.
 
از ویژگی‌های بارز این زیرساخت می‌توان به موارد زیر اشاره نمود :
۱-محیط یکپارچه جهت تولید فرم‌ها، فرآیندها، گزارش‌ها و یکپارچه‌سازی سیستم‌ها
۲ قابلیت تولید نرم‌افزارهای اطلاعات محور
Data Centric Applications -۳ محیط بهره‌برداری تحت وب
۴- موتور تولید فرآیند با قابلیت: - طراحی و مدل‌سازی فرآیندهای کسب و کار در یک محیط کاملاً گرافیکی - استفاده مجدد از هر فرآیند در تولید فرآیندهای جدید - پشتیبانی از استاندارد BPMN - وجود محیط تست و شبیه‌سازی فرآیندها - تحلیل بازخورد فرآیندها از طریق ارائه انواع گزارش‌های مدیریتی(KPI )
-  ۵موتور تولید فرم‌های الکترونیکی با قابلیت: - امکان طراحی و پیاده‌سازی انواع فرم‌های الکترونیکی - امکان اسکریپت‌نویسی در فرم‌ها برای تولید فرم‌های پیچیده - محیط اجرا و مشاهده‌ی فرم‌ها - استفاده مجدد از فرم‌ها و قالب‌های از پیش طراحی شده - قابلیت اجرای تحت وب
۶- موتور تولید گزارش‌ با قابلیت: - طراحی و پیاده‌سازی انواع گزارش‌های مدیریتی - قابلیت اجرای تحت وب - استفاده از انواع نمودارها جهت نمایش بهتر گزارش‌های تحلیلی
 

سرویس‌های تکمیلی سازمان الکترونیکی


 

 لایه‌ی توسعه‌ی فرزین Farzin Software Development Kit) Farzin SDK)

این ماژول، امکان ارتباط انواع نرم‌افزارهای موجود در سازمان را با نرم‌افزار سازمان الکترونیکی فرزین فراهم می‌نماید. این ماژول منطبق با استاندارد «وب سرویس (Web-Service)» تهیه شده است. برخی از امکاناتی که Farzin SDK در اختیار برنامه‌های کاربردی موجود در سازمان قرار می‌دهد عبارتند از:

·        امکان ورود اطلاعات در فُرم‌های سازمان الکترونیکی فرزین. برای مثال یک نرم‌افزار مالی می‌تواند فیش حقوقی را در نرم‌افزار فرزین ثبت کند.

·        امکان ارجاع سندی که به روش فوق ثبت شده است. برای مثال نرم‌افزار مالی پس از ثبت اطلاعات فیش حقوقی، می‌تواند از سازمان الکترونیکی فرزین درخواست کند که این فیش به فرد مربوطه ارجاع داده شود.‌

·        امکان صدور دستور شروع فرآیندهای تعریف شده در نرم‌افزار سازمان الکترونیکی فرزین توسط سایر نرم‌افزارها و برنامه‌های کاربردی

·        امکان امضاء الکترونیکی نامه‌ها و اسناد توسط سایر نرم‌افزارهای کاربردی

·        امکان پاسخ به نامه‌ها و اسناد توسط سایر نرم‌افزارهای کاربردی

·        امکان مرتبط کردن اسناد موجود در سازمان الکترونیکی توسط سایر نرم‌افزارهای کاربردی

·        امکان دریافت اطلاعاتی از سمت‌ها و کابران تعریف شده در نرم‌افزار فرزین توسط سایر نرم‌افزارهای کاربردی

·        مدیریت کامل چارت سامانی (افزودن، ویرایش و حذف کاربران، واحدهای سازمانی، سمت‌ها و گروه‌ها)

 

ماژول کارتابل آفلاین (Offline Cartable)

ماژول کارتابل Offline فرزین ، یکی از امکانات مفید و پر استفاده در سیستم سازمان الکترونیکی فرزین می‌باشد.

این ماژول که بر روی رایانه‌های شخصی قابل نصب می‌باشد به کاربران امکان می‌دهد که برای مواقعی که امکان دسترسی Online به سیستم سازمان الکترونیکی فرزین را ندارند، در صورت داشتن سطح دسترسی و مجوزهای لازم، تمام یا بخشی از مدارک (نامه‌ها، فرم‌ها و پرونده‌ها) موجود در کارتابل خود را به رایانه شخصی منتقل نماید. در این انتقال تمام سوابق، هامش‌ها، لیست گردش‌ها، مدارک مرتبط و ... مربوط به اسناد منتقل شده نیز منتقل می‌شود. پس از انتقال اسناد به نسخه‌ی Offline، کاربر می‌تواند عملیات مورد نظر خود از قبیل ویرایش، امضا، ارجاع، درج دستورات و .. را بر روی مدارک بصورت Offline انجام دهد. حتی امکان ایجاد مدارک جدید و ارجاع آنها به کاربران به صورت Offline وجود دارد.

در ادامه به سادگی و صرفاً با اتصال به شبکه‌ی سازمان تمامی عملیات انجام شده در نسخه‌ی Offline به نسخه‌ی اصلی منتقل خواهد شد

 

سرویس FUS (Farzin URL Service)

سرویس URL در سامانه‌ی سازمان الکترونیکی فرزین به منظور پاسخگویی به نیاز آن دسته از مشتریانی تهیه شده است که خواهان فراخوانی و دسترسی مستقیم به صفحات سامانه‌ی سازمان الکترونیکی فرزین در داخل سایر برنامه‌های نصب شده در سازمان هستند. همانگونه که مستحضر هستید برای دسترسی به صفحات سامانه‌ی سازمان الکترونیکی فرزین کاربر باید ابتدا در نرم‌افزار Login نماید و پس از آن با طی کردن مراحل مشخصی به صفحه‌ی مورد نظر خود دسترسی پیدا کند.

نیازی که گاه‌گاهی از طرف مشتریان شرکت مطرح شده است امکان دسترسی مستقیم به برخی از صفحات نرم‌افزار از طریق سایر نرم‌افزارهای سازمان از جمله پرتال سازمان و یا سیستم مدیریت دانش سازمان بوده است. سرویس FUS چنین هدفی را دنبال کرده و ضمن تأمین امنیت دسترسی به صفحات سازمان الکترونیکی فرزین، فراخوانی مستقیم این صفحات را میسر می‌نماید. برای مثال امکان مشاهده‌ی یک سند در سامانه‌ی سازمان الکترونیکی فرزین با همان واسط کاربری موجود در سامانه‌ی سازمان الکترونیکی فرزین میسر است.

 

ماژول تعریف سرویس بر روی دکمه‌های فرزین (Farzin Service Engine) قابل استفاده در موتور گردش کار

در هر سیستم اتوماسیون اداری بر روی اسناد مختلف دکمه هایی تعریف شده اند که عملیات خاصی را انجام می دهند مانند ارجاع، بایگانی، هامش نویسی و ...

در هر سازمان و بر روی سیستم اتوماسیون اداری طبیعتاً این نیاز وجود دارد که بخواهیم دکمه های جدیدی در سیستم تعریف نماییم که با کلیک نمودن آنها عملیات های متفاوتی و یا چند عملیات همزمان را اجرا نماییم.

جهت رفع این مشکل و برآوردن این نیاز گروه مهندسی آی کَن موفق شده است با تولید نوار ابزار پیشرفته که قابل استفاده در موتور تولید فرم می باشد و ماژول تعریف سرویس در موتور گردش کار تغییراتی اساسی را جهت تحقق این امر به وجود آورد.

با استفاده از نوار ابزار پیشرفته می توان پس از طراحی هر فرم در موتور تولید فرم دکمه هایی با نام دلخواه برای آن فرم طراحی نمود و بجای دکمه های پیش فرضی که در سیستم اتوماسیون اداری تعبیه شده است قرار داد. پس از آن با استفاده از ماژول تعریف سرویس در موتور گردش کار می توان برای هر دکمه عملیاتی خاص را تعریف نمود که با کلیک بر روی آن انجام گردد.

به عنوان مثال شاید نیاز باشد که با ارجاع زدن یک سند، آن سند به صورت خودکار در بایگانی شخص ارجاع دهنده نیز بایگانی گردد که این امکان را می توان با تعریف سرویس مورد نظر محقق نمود.

لازم به ذکر است که عملیات های قابل تعریف می توانند از نوع یک فرآیند گردش کاری ساده یا پیچیده، انجام محاسبات خاص بر روی فیلدهای فرم و یا اجرای عملیاتهایی مانند ثبت، بایگانی، به روز رسانی فبلد های فرم و .. نیز باشد.

بستر ارتباط بین سازمانی نفر به نفر Farzin Communication Framework) FCF)

این بستر، امکانات ارتباطی منحصر به فردی را بین سیستم‌های اتوماسیون اداری فرزین فراهم می‌نماید. با استفاده از این بستر کاربران دو سازمان مختلف که از سیستم اتوماسیون اداری فرزین استفاده می‌نمایند در صورت داشتن مجوز، قادر خواهند بود بدون دخالت دبیرخانه سازمان و به ‌صورت ارتباط مستقیم «نفر به نفر» با یکدیگر در ارتباط بوده و کلیه اسناد سازمانی به‌همراه ضمایم آنها را با یکدیگر مبادله نمایند. از مزایای این سرویس نسبت به سرویس ECE می‌توان به ارتباط «نفر به نفر»، تبادل سریع و الکترونیکی انواع نامه‌ها و فُرم‌ها، امنیت بالا و قابل اطمینان، ثبت خودکار اسناد در دبیرخانه، فشرده‌سازی اطلاعات در حین تبادل آنها و اطمینان از رسیدن سند به مقصد را نام برد.

 

ماژول ارتباط بین دبیرخانه‌ای (ECE)

این ماژول پیاده‌سازی یک استاندارد تعریف شده برای برقراری ارتباط بین سیستم اتوماسیون‌های اداری مختلف می‌باشد. این استاندارد توسط انجمن انفورماتیک ایران وضع گردیده و هم‌اکنون بسیاری از اتوماسیون‌های اداری داخل کشور از این استاندارد تبعیت می‌کنند. درصورتی که دو نرم‌افزار اتوماسیون اداری مختلف، این پروتکل را رعایت نمایند دبیرخانه‌های مختلف آنها می‌توانند از طریق بستر وب نامه‌های بین سازمانی را با یکدیگر مبادله نمایند. همچنین با استفاده از این سرویس این امکان وجود دارد که ضمایم نامه نیز در صورت نیاز به همراه نامه ارسال گردد.

در نرم‌افزار سازمان الکترونیکی فرزین، واسط کاربری برای ارسال نامه از طریق ECE با بهترین کیفیت و آسان‌ترین روش پیاده‌سازی شده است. برای مثال در هنگام ارجاع یک نامه، با ورود به بخش سازمان‌های همکار می‌توانید سازمان مورد نظر را انتخاب و به وی ارجاع بزنید. نرم‌افزار به صورت اتوماتیک اقدام به ارسال نامه به سازمان مربوطه از طریق ECE می‌نماید.

 

کارتابل هوشمند فرزین(جایریزی)Farzin Intelligent Cartable) FIC)

این ماژول برای هوشمند نمودن کارتابل الکترونیکی سیستم اتوماسیون اداری فرزین ارائه گردیده است. با استفاده از این ماژول برای تمامی مدارک وارده به کارتابل می‌توان قوانینی تعریف نمود به طوری که اقدامات تایید، ارجاع، تایید و ارجاع و حتی نوشتن دستورات مختلف بطور خودکار، توسط سیستم انجام گردد. بر این اساس هر شخص می‌تواند با تعریف قوانین خاص خود، مشخص نماید برخی از مدارک وارد شده به کارتابل، به صورت خودکار و هوشمند به کارتابل دیگر افراد ارجاع گردد. 

 

ماژول یک بار ورود Farzin SSO(Single Sign On)

با استفاده از این ماژول این امکان برای کاربران فراهم می‌آید که با login نمودن در شبکه داخلی سازمان دیگر نیازی به Login در سیستم اتوماسیون اداری را نداشته و بطور خودکار وارد سیستم شوند. این ماژول بطور کامل از Active Directory و LDAP حمایت می‌نماید.

همچنین به منظور اینکه کاربر پس از ورود به پورتال، بدون وارد کردن کلمة عبور، وارد نرم‌افزار فرزین شود، می‌بایست هم پورتال و هم نرم‌افزار فرزین از روش SSO حمایت کنند. در این خصوص فرزین از استانداردهای Basic Authentication، Digest Authentication، Integrated Windows Authentication و .Net Passport حمایت می‌کند. در روش‌های Basic Authentication، Digest Authentication و Integrated Windows Authentication، نرم‌افزار فرزین username و password ارسال شده را به Windows و یا Active-Directory ارسال کرده و در صورت تأیید، مُجوز صدور را صادر می‌کند.

·        امکان ارجاع سندی که به روش فوق ثبت شده است. برای مثال نرم‌افزار مالی پس از ثبت اطلاعات فیش حقوقی، می‌تواند از سازمان الکترونیکی فرزین درخواست کند که این فیش به فرد مربوطه ارجاع داده شود.‌

·        امکان صدور دستور شروع فرآیندهای تعریف شده در نرم‌افزار سازمان الکترونیکی فرزین توسط سایر نرم‌افزارها و برنامه‌های کاربردی

·        امکان امضاء الکترونیکی نامه‌ها و اسناد توسط سایر نرم‌افزارهای کاربردی

·        امکان پاسخ به نامه‌ها و اسناد توسط سایر نرم‌افزارهای کاربردی

·        امکان مرتبط کردن اسناد موجود در سازمان الکترونیکی توسط سایر نرم‌افزارهای کاربردی

·        امکان دریافت اطلاعاتی از سمت‌ها و کابران تعریف شده در نرم‌افزار فرزین توسط سایر نرم‌افزارهای کاربردی

·        مدیریت کامل چارت سامانی (افزودن، ویرایش و حذف کاربران، واحدهای سازمانی، سمت‌ها و گروه‌ها)

 

 

سیستم گزارش عملکرد و آمار تحت وب فرزین


 

این محصول در واقع برگرفته از یک تکنولوژی جدید در تولید فرم‌های گزارش عملکرد و فرم‌های دارای شاخص‌های آماری، اقلام آماری، اقلام اطلاعاتی و همچنین جمع‌آوری اطلاعات (Data Gathering) از واحدهای مختلف درون و برون سازمانی می‌باشد. با استفاده از این سیستم مدیران می‌توانند، فرم‌های مورد نظر برای جمع‌آوری اطلاعات و اقلام آماری را بر روی شبکه LAN ،VPN و یا اینترنت قرار داده و نسبت به دریافت اطلاعات از واحدها و یا سازمان‌های زیرمجموعه اقدام نمایند. همچنین بر روی داده‌ها و اقلام آماری جمع‌آوری و تأ‌یید شده، می‌توان شاخص‌های آماری را تهیه نمود.

علاوه بر آن با استفاده از وب سرویس‌های موجود، امکان برقراری ارتباط با پرتال سازمان کاملاً فراهم بوده      و با استفاده از آن می‌توان فرم‌های جمع‌آوری اطلاعات را توسط پرتال تهیه نموده و ارتباط بین فرم‌های پرتال و فرم‌های سیستم را فراهم آورد. در این روش پس از ورود اطلاعات در فرم‌های پرتال، این اطلاعات به‌ طور خودکار در فرم‌ مشابه در سیستم وارد شده و در اختیار پرسنل مربوط قرار خواهد گرفت. همچنین در صورت نیاز به گردش فرم‌ها در سازمان، این سیستم با اتوماسیون اداری فرزین به طور یکپارچه عمل نموده و از  این طریق می‌توان بر روی این فرم‌ها کلیه اعمال تأیید و بررسی مدیران را نیز انجام داد.

در نهایت با تهیه انواع گزارش‌های مدیریتی و آماری مورد نظر بر روی این داده‌ها و تحلیل آنها، می‌توان گامی مؤثر در افزایش بهره‌وری و رسیدن به موفقیت سازمانی برداشت.

 

 

 

سیستم آرشیو الکترونیکی تحت وب اسناد و مدارک فرزین


 

در این محصول امکان تعریف شناسنامه اطلاعات اسناد برای مدیریت بهتر به همراه زونکن‌بندی قدرتمند و امکان تعریف بایگانی‌های متعدد با مجوز‌های دسترسی مختلف موجود می‌باشد. به‌علاوه معماری نرم‌افزار امکان مدیریت حجم بالای اطلاعات را فراهم می‌سازد و به دلیل این توانمندی ویژه، این محصول برای آرشیوهای تخصصی با حجم اسناد بالا توصیه می‌شود.

برخی مشخصات و امکانات ویژه سیستم آرشیو الکترونیکی فرزین عبارتند از:

  • قابلیت ایجاد فرم شناسنامه اطلاعاتی (نقشه، گزارش، مقاله، کتاب، فایل و ...)
  • قابلیت تعریف ساختار زونکن‌بندی آرشیو به صورت درختواره
  • قابلیت تعریف قانون شماره‌گذاری برای هر نوع از اسناد و مدارک
  • امکان کنترل و مدیریت دسترسی کاربران به اسناد و مدارک موجود در آرشیو
  • قابلیت ذخیره‌سازی هر نوع فایل با هر فرمت
  • مدیریت حجم فایل‌های ضمیمه
  • قابلیت گردش اسناد موجود در آرشیو بر روی بستر اتوماسیون
  • قابلیت ثبت وضعیت‌های مختلف اسناد و مدارک بایگانی مانند: رزرو و امانت اسناد و ...
  • یکپارچه با تمام ابزارها و زیرسیستم‌های سازمان الکترونیکی فرزین
 

 

موتور گزارش‌ساز تحت وب فرزین


 

این محصول یک ابزار بسیار کارآمد و تحت وب، برای تهیه گزارش‌های متنوع و مورد نیاز مدیریت از سیستم سازمان الکترونیک و همچنین تهیه‌ی انواع گزارش‌ از اطلاعات موجود در  انبار داده سازمان (Data Warehouse) می‌باشد. با استفاده از این ابزار قادر خواهیم بود به انواع پایگاه‌داده‌هایOracle, SQL Server , Access, Excel متصل شده و روی هر پایگاه داده،  گزارش‌های متنوع مدیریتی مورد نظر را ایجاد نماییم. همچنین با توجه به تحت وب بودن سیستم قادر خواهیم بود در صورت نیاز گزارش‌های مورد نظر خود را خارج از سازمان طراحی و یا مشاهده کنیم.
  • برخی مشخصات و امکانات ویژه موتور گزارش‌ساز فرزین عبارتند از:
  • مدیریت همزمان چندین بانک اطلاعاتی از انواع پایگاه داده
  • امکان تنظیم نمای گزارش، مطابق با خواسته‌های سازمان (Report Template)
  • استفاده از توابع SQL در تولید فیلدهای گزارشی جدید
  • امکان انتخاب و استفاده از Stored Procedures, views, Tables مورد نظر در تهیه گزارش
  • انجام محاسبات و عملیات جبری بر روی فیلدهای اطلاعاتی
  • امکان Export یک گزارش به یکی از فرمت‌های XML, Word, Excel, Access, SQL
  • قابلیت ایجاد شاخص‌های آماری و شاخص‌های بهره‌وری از اطلاعات موجود در سیستم
  • قابلیت ایجاد نتایج نموداری از گزارش
  • قابلیت تعیین سطوح دسترسی کاربران به گزارش‌ها
  • امکان تعریف انواع فیلتر روی گزارش‌ها
  • سرویس چاپ دسته‌ای Farzin Layout Service
  • یکپارچه با تمام ابزارها و زیرسیستم‌های سازمان الکترونیکی فرزین